Yrkesproffs inom timmerhusbygge i södra Finland – även andra omfattande byggtjänster

Mickes Mål & Sanering är proffs inom timmerhusbygge med över 10 års erfarenhet. Förutom nybygge erbjuder vi även omfattande målnings-, renoverings- och saneringstjänster i hela södra Finland. Vi arbetar också med skicklighet med skärgårdsobjekt.

Ta kontakt

Ett timmerhus byggt med skicklighet är en investering för framtiden

Mickes Mål & Sanering bygger timmerhus och stugor med pålitlig kompetens och respekt för timmerbyggandets traditioner. Vi förverkligar ditt drömhem eller fritidshem från hållbara inhemska timmerstockar och ser till att din satsning i ett byggprojekt faktiskt är en hållbar investering för framtiden.


Vi erbjuder tjänster inom timmerbygge som ett allomfattande nyckelfärdigt paket. I praktiken innebär det att du kan få allt arbete som behövs för byggprojektet genom oss, från början till slut. Vi är en okonstlad partner och kan lätt nås i alla skeden av projektet. Att bygga ett hus är ett av livets största projekt, och vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig. Hos oss kommer budgeten och scheman att hålla och dina önskemål kommer att lyssnas på med ett skarpt öra.


Kontakta oss och berätta om dina stug- eller husdrömmar och låt oss planera vidare tillsammans!

Kontaktuppgifter

Renoveringar och saneringar från små ytarbeten till övergripande arbeten

Förutom nybygge förser vi dig även med alla renoverings- och saneringstjänster du behöver. Vi gör bland annat hus tillbygge, renovering, takrenoveringar, stugrenoveringar, badrums- och basturenoveringar, golvrenoveringar och slipning – med mera! Vi arbetar också i restaureringsprojekt relaterade till timmerbyggnader.


När du letar efter en pålitlig och professionell partner för att utföra dina renoveringar, vänd dig till oss. Mickes Mål & Sanering betjänar såväl privatpersoner som företag i hela södra Finland.

Exteriörmålning av hus och andra målningstjänster av branchens proffs

Vi fixar husens exteriörmålningar och säkerställer ett högkvalitativt utförande. I målningsarbetet använder vi den bästa målarfärgen och verktygen på marknaden, vilket i händerna på skickliga yrkesmän säkerställer ett hållbart och vackert målningsarbete. Om du vill hjälper vi dig också gärna att välja material och färger som ska användas i målningen.

 

Förutom exteriörmålningar gör vi även målningsarbete på de inre ytorna. Vi målar väggar, tak och golv med förtroende från en professionell expert.

Be on ett erbjudande