Hirsitalorakentamisen ammattilaiset Etelä-Suomessa – myös muut kattavat rakentamisen palvelut

Mickes Mål & Sanering on hirsitalorakentamisen ammattilainen lukuisten kohteiden ja yli 10 vuoden kokemuksella. Uudisrakentamisen lisäksi tarjoamme kattavat maalaus-, remontointi- ja saneerauspalvelut koko Etelä-Suomen alueella. Työskentelemme taidolla myös saaristokohteissa.

Ota yhteyttä

Taidolla rakennettu hirsitalo on sijoitus tulevaan

Mickes Mål & Sanering rakentaa hirsitalot ja -mökit lujalla ammattitaidolla ja hirsirakentamisen perinteitä kunnioittaen. Toteutamme unelmiesi kodin tai vapaa-ajan asunnon korkealaatuisesta kotimaisesta hirrestä ja varmistamme, että panostuksesi rakennusprojektiin on oikeastaan kestävä sijoitus tulevaan.


Tarjoamme hirsirakentamisen palvelut kaiken kattavana avaimet käteen -pakettina. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat kaikki talonrakennusprojektin työt kauttamme aina pohjatöistä lähtien. Olemme mutkaton yhteistyökumppani ja helposti tavoitettavissasi projektin kaikissa vaiheissa. Talon rakennuttaminen on yksi elämän suurimmista projekteista, ja me haluamme tehdä sen sinulle mahdollisimman vaivattomaksi. Kanssamme budjetti ja aikataulut pitävät ja toiveesi kuunnellaan tarkalla korvalla.


Ota meihin yhteyttä ja kerro mökki- tai talounelmistasi, niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Yhteydenotto

Remontit ja saneeraukset pienistä pintatöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin

Uudisrakentamisen lisäksi saat meiltä myös kaikki tarvitsemasi remontointi- ja saneerauspalvelut. Teemme muun muassa talojen laajennukset, peruskorjaukset, kattoremontit, mökkiremontit, kylpyhuone- ja saunaremontit, lattiaremontit ja -hionnat – ja paljon muuta! Palvelemme myös hirsirakennuksiin liittyvissä entisöintiprojekteissa.


Kun siis etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania hoitamaan remonttiurakkasi, käänny puoleemme. Mickes Mål & Sanering palvelee yksityisiä ja yrityksiä koko Etelä-Suomen alueella.

Talon ulkomaalaus ja muut maalauspalvelut alan ammattilaiselta

Hoidamme talojen ulkomaalaukset korkealaatuisen työnjäljen varmistaen. Hyödynnämme maalaustyössä markkinoiden parhaita maaleja ja välineitä, jotka osaavien tekijöiden käsissä takaavat kestävän ja kauniin maalausjäljen. Halutessasi olemme mielellämme apunasi myös maalauksessa käytettävien materiaalien ja värien valinnassa.

 

Ulkomaalaustöiden lisäksi teemme maalaustyöt myös sisäpinnoille. Maalaamme seinät, katot ja lattiat ammattilaisen varmoin ottein.

Pyydä tarjous