Husmålning, timmerbygge, renoveringar – allt från samma proffs i södra Finland

Mickes Mål & Sanering är ett mångkunnigt bygg- och renoveringsföretag från Raseborg. Vårt mångsidiga utbud av tjänster omfattar timmerbyggande, husmålning, renoveringar och saneringar. Vårt verksamhetsområde täcker flexibelt hela södra Finland.

Ta kontakt

Byggandet av nytt och renovering av det gamla i redan över 10 år

Mickes Mål & Sanering är ett långsiktigt byggföretag. Vi har erbjudit kvalitet och tillförlitlighet både för byggandet av nya och för renovering och sanering av det gamla i över tio år nu. Vår breda kundkrets omfattar privata hushåll i södra Finland samt företag inom olika branscher. Vi utför arbetet med skicklighet och erfarenhet även vid skärgårdsobjekt.

Modernt timmerbygge med respekt för tradition

Timmerbygge är finskt hantverk när det är som bäst. Vid Mickes Mål & Sanering är vi erfarna proffs inom timmerhusbyggande och erbjuder vår expertis för ditt hus- eller stugbyggprojekt. Vi respekterar timmerbyggets långa traditioner med hjälp av moderna verktyg och tekniker. Slutresultatet är en vacker och hållbar byggnad som är ojämförligt för boendehälsan.


Vi förverkligar timmerhus och timmerhusbygge som en allomfattande “nycklarna direkt i handen” tjänst. Detta innebär att du kommer att få alla tjänster som behövs för bygget från samma professionella företag. Vi är en partner som är värd ditt förtroende och ser till att budgetar och scheman håller för hela projektet. Fråga oss även om restaurering av gamla timmerbyggnader!

Läs mer

Vi erbjuder även tjänster inom målning, renovering och sanering

Förutom att bygga nya timmerhus och stugor erbjuder vi även ett brett utbud av renoverings- och saneringstjänster. Vi förser dig med till exempel utomhusmålning av ditt hus, badrums- och basturenoveringar, golv- och takrenoveringar, stugrenoveringar och olika tillbyggnadsarbeten.


Oavsett dina behov, vänligen kontakta oss och berätta hur vi kan hjälpa till. Vi är din flexibla och kundorienterade partner och vi kan hjälpa dig med ett brett utbud av renoverings- och saneringsarbeten.

Läs mer

Varför välja Mickes Mål & Sanering?

Erfarenhet ikon

Inom branschen i över 10 år

Vi har betjänat våra kunder i bygg- och renoveringsprojekt i redan ett helt decennium. Stark professionalism och erfarenhet garanterar den höga kvaliteten på vår service.

Expertis ikon

Professionellt timmerbygge

Timmerbygge är kärnan i vår expertis. Vi förverkligar ditt drömhem eller fritidshem av hållbara finska timmerstockar, samtidigt som vi respekterar de långa traditionerna för timmerbyggande

Mångsidighet ikon

Mångsidiga tjänster

Förutom nybygge erbjuder vi även service så som husmålning och olika renoverings- och saneringsprojekt – naturligtvis med stark yrkeskompetens.

Ring och berätta om dina bygg- eller renoveringsbehov

Du når oss snabbast via telefon på 040 709 3928, men om du vill kan du också skriva ett mail eller skicka in din kontaktförfrågan via formuläret på vår hemsida. Vi svarar gärna på dina frågor om våra tjänster och skapar ett konkurrenskraftigt erbjudande för dig på den totala kostnaden för arbetet.

 

Mickes Mål & Sanering betjänar privata hushåll och företag i hela södra Finland, inklusive skärgården.

Alla kontaktuppgifter